fbpx

Krijgen we binnenkort nieuwe The Last of Us 2 content?

The Last of Us™ Part II 20200601151154

De componist van The Last of Us: Part 2, Gustavo Santaolalla, heeft zich mogelijk versproken op Twitter. De game werd op The Game Awards namelijk genomineerd voor 9 categorieën, waaronder beste muziek. Santaolalla bedankte via Twitter voor de nominatie en zette daar een verrassend extra statement bij.

De componist bedankt onder andere Naughty Dog en Creative Director Neil Druckmann. Daarna voegt-ie ook toe dat dit enkel het begin was:


Mogen we binnenkort meer The Last of Us 2 nieuws verwachten? Misschien wel de langverwachte aankondiging van de multiplayer? En misschien wordt-ie wel aangekondigd op The Game Awards. Het zou zomaar kunnen, want ook presentator Geoff Keighley reageerde op de tweet:

Het is niet de eerste keer dat Geoff Keighley een aankondiging van The Game Awards zou teasen. In aanloop naar de show gooit de man elk jaar teasers op Twitter die verwijzen naar mogelijke onthullingen. Zou dat deze keer The Last of Us: Part 2 multiplayer kunnen zijn? Of misschien wel een verhaaluitbreiding voor de game?

Hopelijk komen we meer te weten tijdens de show op 11 december.

Een reactie achterlaten