fbpx

Kratos’ zoon speelt cruciale rol in God of War

Kratos Atreus God of War

In de nieuwe God of War is Kratos nog steeds de brute woesteling zoals we hem kennen uit de originele trilogie. Toch zal de Griekse krijger zich proberen in te tomen voor zoonlief, die op zijn beurt z’n pa ‘menselijker’ zal maken.

In een interview met Gamesradar heeft gameplay engineering lead Jeet Shroff meer details gelost over de relatie tussen vader en zoon in de nieuwe God of War:


“Kratos heeft problemen gehad met z’n woede en hij beschuldigt zijn razernij ook voor alle vergissingen die hij ooit begaan heeft. Nu is hij een vader en daardoor worstelt Kratos met het intomen van zijn gewelddadigheid, omdat hij zijn zoon wil beschermen van het monster in zichzelf. God of War vertelt een verhaal over een vader en zijn zoon in een harde wereld.”

Tot nu toe is er nog weinig bekend over Kratos’ zoon. Zo weten we niets over zijn moeder, maar ook is zijn naam zelfs niet bekend. Wat we wel weten over de knul: hij zal een verzachtend effect op Kratos’ woede hebben.

REACTIES (1)

  1. SvenT23

    In principe zeer blij dat ze blijven innoveren, maar ik heb wel men twijfels qua gameplay.
    God of War had altijd ongelooflijk strakke combat, en met het nieuwe camerastandpunt en het gebrek aan blades of chaos kon dat wel eens dik tegen vallen

Een reactie achterlaten