fbpx

Konami werkt aan remake van originele Metal Gear Solid

Metal Gear Solid Remake

Dat Konami zijn oude franchises nieuw leven wil inblazen, wisten we al. Zo is er een remake van Silent Hill 2 in de maak bij Bloober Team en wordt stevig gesleuteld aan de remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Konami zou echter ook werken aan een remake van de originele Metal Gear Solid.

Het nieuws is afkomstig van AreaJugones, dat beweert de toekomstplannen van Konami te kennen. Zou goed kunnen, want de Spaanse website deelde al vaker correcte info over allerlei games, waaronder de God of War Ragnarök DLC.


Volgens de website is Metal Gear Solid de volgende remake van de uitgever. Areajugones schrijft dat het project al enkele jaren in ontwikkeling is, maar dat Metal Gear Solid Delta: Snake Eater prioriteit kreeg.

De game zou na MGS Delta verschijnen voor PS5 en niet langer op last-gen consoles. Op die manier hebben de ontwikkelaars minder beperkingen en kunnen ze zich volop concentreren op de huidige generatie hardware.

Klasseer deze voorlopig nog als een gerucht, maar iets zegt ons dat we dit jaar een officiële aankondiging van Konami mogen verwachten.

Een reactie achterlaten