fbpx

Konami kondigt officieel Silent Hill 2 remake aan

Konami heeft tijdens een livestream eindelijk de remake van Silent Hill 2 officieel aangekondigd. Daarmee worden de talrijke geruchten eindelijk bevestigd. Silent Hill 2 komt het eerste jaar exclusief naar PS5. Een releasedatum is helaas nog niet bekend.

Ontwikkelaar van dienst is Bloober Team, bekend van The Medium en Layers of Fear. De Poolse studio zal de game helemaal opnieuw bouwen en de nodige modernisering doorvoeren.


Zo wordt het vaste cameraperspectief ingeruild voor een dynamische third-person view. Dit om de spelers nauwer bij de horror te betrekken. Benieuwd wat dat zal geven in deze nieuwe titel.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Het verhaal blijft wel overeind: in Silent Hill 2 krijgt James plots een brief van zijn overleden vrouw. Hij gaat op zoek in het dorp waar hij haar voor het laatst zag: Silent Hill. Eenmaal aangekomen, ontmoet hij een vrouw die verrassend veel op zijn dode echtgenote lijkt. En toch klopt er iets niet.

Silent Hill 2 wordt bovendien tijdelijke PS5 exclusive. De horrorgame zal het eerste jaar enkel op Sony’s console te spelen zijn. Check zeker de trailer hierboven.

Laat een reactie achter