fbpx

Komt Wolverine-game al in 2024 naar PS5?

Wolverine PS5

Een concept artist heeft mogelijk de release window van twee Sony games gelekt op zijn Artstation pagina. Het gaat om Marvel’s Wolverine van Insomniac Games en het nieuwe project van Bend Studio, de ontwikkelaar van Days Gone.

Tekenaar Hung Nguy die voor verschillende games concept art maakte, plaatste op zijn persoonlijke Artstation-portfoliopagina dat Marvel’s Wolverine in 2024 zou verschijnen. Naast Wolverine werkte Nguy ook nog aan de nieuwe game van Bend Studio. Die zou volgens Nguy in 2025 verschijnen.


Beide data zijn realistisch, al is de vraag natuurlijk of Nguy, die eigenlijk werkt voor de grafische studio Volta, genoeg betrokken is bij de effectieve ontwikkeling en in hoeverre die data nog kloppen. Onvoorziene omstandigheden, met vertragingen als gevolg, kunnen altijd de kop opsteken.

Opvallend genoeg werd de portfoliopagina van Nguy’s verwijderd van Artstation toen het nieuws gretig gedeeld werd. Ook zijn LinkedIn-pagina is nergens meer te bespeuren.

Marvel’s Wolverine werd aangekondigd in september 2021. Op dat moment bevond de game zich in een vroege ontwikkelingsfase. Bend Studio werkt daarentegen aan een volledig nieuw project. Details van die game zijn pover, al weten we dat het spel allicht een openwereldgame wordt.

Nu Marvel’s Spider-Man 2 in de rekken ligt, kan Insomniac Games zich helemaal concentreren op de nieuwe Wolverine game. Al lijkt ons een release in 2024 vroeg. Vooral gezien de studio nog niets van de game heeft laten zien.

release window Sony projecten

Een reactie achterlaten