fbpx

Komt Separate Ways DLC naar Resident Evil 4 remake?

Resident Evil 4 remake ada wong

Na de gratis VR-modus en The Mercenaries-update krijgt Resident Evil 4 mogelijk nog andere content. Een datamine brengt aan het licht dat ook de Separate Ways uitbreiding van het origineel mogelijk ook voor de remake verschijnt.

Vorige week vrijdag lanceerde de remake van Resident Evil 4 en nu melden dataminers dat ze in de gamebestanden verwijzingen hebben gevonden naar ‘The Another Order’, de Japanse versie van Separate Ways.


In de originele uitbreiding Separate Ways speelde je als de bevallige speciale agente Ada Wong en kreeg je de gebeurtenissen van Resident Evil 4 uit een heel ander perspectief te zien.

Het bevestigt alvast de geruchten. Eerder deze maand liet leaker Dusk Golem of Aesthetic Gamer vallen dat de Separate Ways DLC inderdaad in de maak is voor Resi 4. Volgens de leaker zou het hoofdstuk deze keer langer en uitgebreider zijn dan in de originele versie.

Tot Capcom de uitbreiding officieel aankondigt, kan je de campaign nog een keer overdoen. Of vanaf 7 april de uitdagende Mercenaries mode tackelen.

Een reactie achterlaten