fbpx

Kojima bevestigt: actrice Elle Fanning speelt mee in nieuwe game

Elle Fanning

Zoals reeds vermoed werd, heeft actrice Elle Fanning inderdaad een rol in het nieuwste project van game-ontwikkelaar Hideo Kojima. Wat dat project wordt? Dat is niet duidelijk. Al wijzen verschillende elementen op een sequel voor Death Stranding.

Kojima bevestigde de rol van de actrice in zijn nieuwe project via een simpele afbeelding. Natuurlijk weten we nu eigenlijk nog steeds niets, maar dat weerhoudt de gamegoeroe er niet van om nog meer mogelijke artiesten te teasen.


Zo zwierde de Japanner onlangs deze tweet ook online.

Het internet leek al te suggereren dat het gaat om Japans-Australische Shioli Kutsuna, die ook een rol heeft in Invasion op Apple TV. Natuurlijk moeten al die teasers ooit resulteren in de onthulling van een nieuw project. Al heeft Kateryna Tarasova, een producent van Kojima Productions mogelijk haar mond al voorbij gepraat. Zo merkte website Gematsu wel een heel opvallende verwijzing naar Death Stranding op:

Iets waar de producente snel op reageerde:

Een uitstekende save of zou de dame op de vingers getikt zijn? Acteur Norman Reedus liet eerder immers ook al vallen dat Death Stranding 2 in de maak is. Te veel aanwijzingen om toeval te zijn? Binnenkort hopelijk meer nieuws.

Een reactie achterlaten