fbpx

Klassieke PlayStation-shooter krijgt Trophies op PS4 en PS5

Resistance Retribution

Tegenwoordig is Insomniac Games vooral bekend als ontwikkelaar van superhelden-games. Ooit maakte de studio vette shooters waarin je monsterlijk gespuis overhoop mocht knallen. Yep, de Resistance franchise op PS3 was behoorlijk episch. En nu verschijnt spin-off Resistance: Retribution voor PS4 & PS5 met gloednieuwe Trophy Support.

Resistance: Retribution werd ontwikkeld door Bend Studio (Days Gone) voor PSP in 2009. Een krachtige ervaring, ook al had Sony’s klassieke handheld geen dubbele sticks. In ieder geval is Bend Studio trots om de game terug te brengen. De ontwikkelaar deelde het volgende bericht op Twitter:


In Resistance: Retribution ga je de monsterlijke Chimera te lijf met James Grayson, die op pad gaat om de Conversion Centers te vernietigen. De faciliteiten worden immers gebruikt om gevangen burgers te transformeren in, jawel, meer Chimera.

De game is verkrijgbaar via de PlayStation Classic Catalogue via de PlayStation Plus Extra en Premium lidmaatschappen. Of je kan ‘m natuurlijk je PSP afstoffen en de game daarop spelen, zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Misschien moet Insomniac Games toch nog maar eens werk maken van een nieuwe Resistance game?

Een reactie achterlaten