fbpx

Kingdom Hearts IV lijkt Star Wars-wereld te krijgen

kingdom hearts 4 star wars

Kingdom Hearts heeft altijd bekend gestaan om zijn fantasierijke combinatie van Final Fantasy met Disney. Nu Disney ook eigenaar is van Marvel en Star Wars, kan dat vanzelfsprekend nieuwe wegen openen voor Kingdom Hearts IV. Sommige fans lijken al een aanwijzing gevonden te hebben.

In de eerste trailer van Kingdom Hearts IV zien we na een korte intro een junglesetting. Enkele fans denken in dat stuk de metalen poot van een AT-ST te spotten. De jungle zou dan ook deel uitmaken van de maan van Endor, een planeet uit Star Wars Episode VI: The Return of the Jedi.


Het detail werd eerst opgemerkt door Twitter-gebruiker aitaikimochi. Hij haalt er zelfs de aanwezigheid van Redwood bomen bij, die veelvuldig zouden voorkomen op de maan van Endor.

Of het effectief een voet van een AT-ST is? Daar laten we je zelf over oordelen. Al zou een Star Wars-wereld in Kingdom Hearts natuurlijk wel vet zijn. Misschien komen Sora en kompanen zelfs terecht in een van de gevechten uit de Avengers saga van Marvel? Wie weet…

Check vooral rechtsboven op onderstaande afbeelding. Daar zie je een metalen constructie die verdacht veel weg heeft van een voet van een AT-ST. In de trailer vind je het beeld terug @ 4:42.

Schermafbeelding 2022 04 12 om 01.47.49

Een reactie achterlaten