fbpx

Kingdom Come: Deliverance 2 officieel onthuld met coole trailer

Kingdom Come 2

Na de teaser vorige week heeft ontwikkelaar Warhorse Studio officieel Kingdom Come: Deliverance 2 onthuld. De game wordt een directe sequel en volgt de verdere avonturen van Henry of Skalitz, de zoon van een smid die uitgroeit tot een ridder.

In Kingdom Come: Deliverance 2 zakken spelers opnieuw af naar het Bohemen van de 15de eeuw. Als Henry raken ze verwikkeld in een Europees conflict, waarin hij zelf op zoek gaat naar wraak voor de moord op zijn ouders.


Dit vervolg speelt zich 6 jaar later af en plaatst je opnieuw in een dynamische en bruisende middeleeuwse wereld, waarin je talloze historische figuren ontmoet en epische veldslagen mag uitvechten. Warhorse Studio pakt alles epischer en grootser aan.

Cool is dat de map deze keer uit twee delen bestaat, waardoor de game dubbel zo groot wordt. Daarin mag je bekende locaties bezoeken als het Trosky kasteel en de florerende mijnstad van Kuttenberg.

Naast de authentieke first-person zwaardgevechten, krijg je nu ook kruisbogen en vroege vuurwapens in de knuisten. En die zullen de gevechten en veldslagen een stuk dynamischer maken.

Check zeker de onthullingstrailer hieronder, die verschillende nieuwigheden voor de game in de kijker zet. Ziet er cool uit, toch? Een specifieke releasedatum is voorlopig nog niet bekend, al mikt de game op een release dit najaar.

Een reactie achterlaten