fbpx

Kena: Bridge of Spirits krijgt magische launch trailer

Vanaf vandaag ligt Kena: Bridge of Spirits in de digitale rekken en dat zullen we geweten hebben. Ontwikkelaar Ember Lab heeft namelijk een indrukwekkende launch trailer online gezwierd om ons warm te maken voor de game.

Ember Lab heeft trouwens ook onthuld dat er een fysieke editie van de titel op weg is, die uitgegeven wordt door Maximum Games. Helaas is het nog twee maanden wachten op de disc. De fysieke versie wordt gebundeld met de digital soundtrack, Golden Rot skin, een unieke Kena staff, stickers en hoedjes voor Rot. Of de fysieke versie makkelijk verkrijgbaar zal zijn in Europa? Dat valt nog te zien.


Hadden we trouwens al vermeld dat Kena: Bridge of Spirits ook een Photo Mode krijgt? In de modus heb je tal van opties, maar de coolste feature is zonder twijfel de ‘Cheese!’ knop. Daarmee kan je in-game personages doen glimlachen voor op de foto. Check de video hieronder voor een voorsmaakje.

In de game kruip je in de huid van Kena, een jonge Spirit Guide die het verhaal over de teloorgang van een dorpje gaat onderzoeken. Tijdens het avontuur komt ze terecht in gecorrumpeerde omgevingen, waar ze moeten vechten tegen kwade wezens om haar wereld te redden.

Kena: Bridge of Spirits is nu verkrijgbaar voor PS5, PS4 en pc.

Een reactie achterlaten