fbpx

Jurassic Park: Survival lost verse details, komt eind 2025

Jurassic park survival

Wie herinnert zich Jurassic Park: Survival nog, de first-person survivalgame op het bekende Isla Nublar uit de Jurassic Park-films. De makers losten enkele nieuwe details en geven ook mee dat de game niet meer dit jaar komt.

In een interview met IGN verklapte Oliver Hollis-Leick van Saber Interactive dat de game allicht pas eind 2025 komt. Het speelt zich af tijdens en na de gebeurtenissen van de eerste film, waarin enkele bezoekers van het park tijdens een storm moeten zien te overleven tussen de ontsnapte dino’s.


Hollis-Leick onthult dat spelers voorzichtig moeten zijn tijdens de overlevingstocht. Op sommige plaatsen moet je heel stil en kalm bewegen door de omgeving om niet opgemerkt te worden door de roofdieren. Klinkt een beetje als Alien: Isolation, niet?

Opvallend: de game introduceert ook nieuwe dinosoorten die niet in de film te zien waren. Elke dino heeft ook een uniek gedragspatroon. Daarnaast zal je veelvuldig gebruik moeten maken van stealth en strategische keuzes maken.

Cool is dat de game naast locaties uit de film ook nieuwe onbekende omgevingen toont. Daarbij gaat het vooral om locaties die niet deel uitmaakten van de Tour op het park. Of om zones die niet toegankelijk zijn vanwege de storm.

Een reactie achterlaten