fbpx

Je kan nu al je Zweinstein afdeling kiezen voor Hogwarts Legacy

hogwarts legacy house sorting

Nog een maandje tot we aan de slag kunnen met Hogwarts Legacy, maar ongeduldige spelers kunnen nu al hun afdeling op Zweinstein kiezen. Kom jij terecht in Griffoendor, Huffelpuff, Zwadderich of Ravenklauw?

Wat je moet doen om nu al je keuze te bevestigen? Gewoon je WB Games account en Harry Potter Fan Club account linken met elkaar. Alle info vind je op de FAQ-website van wizardingworld. Daarna kan je ook je beide accounts nog linken aan de game en je aangewezen afdeling overzetten zodra jouw online Sorting Ceremony erop zit.


Wanneer de game verschijnt, zal je een melding ontvangen om in te loggen in je WB Games account. Eenmaal dat gebeurd is, wordt je personage automatisch ingedeeld bij de afdeling die je koos. Een nadeel is natuurlijk dat je weet waar je terecht komt. Of de Sorting Ceremony in de game dan ook overgeslagen wordt, is niet duidelijk.

Cool is dat dat je ook enkele in-game beloningen krijgt voor het linken van je WB Games account aan de game. Zo krijg je een Beaked Skull mask en een House Fan-atic School Robe gratis.

Hogwarts Legacy verschijnt op 12 februari voor PS5, Xbox Series en pc. De versies voor PS4, Xbox One en Switch komen later.

hogwarts legacy reward

Een reactie achterlaten