fbpx

Mortal Kombat 11 dit weekend gratis op PS4 en Xbox One

Zin in wat brutale fatalities? Dan is Warner Bros. Games je goedgezind. De uitgever organiseert dit weekend een free trial voor Mortal Kombat 11. Daarbij krijg je gratis toegang tot de singleplayer en multiplayer van de game op PS4 en Xbox, zij het in beperkte mate.

Wel cool is dat alle dlc-personages ook van de partij zijn. Altijd willen weten hoe het voelt om de ijzeren vuist van Terminator T-800 door het gezicht van Scorpion te rammen? Dan is dit je kans. Maar ook met alle andere personages kan je aan de slag.


Wat mag je dan exact uittesten? Twee hoofdstukken van het verhaal, de 1v1-gevechten met de krijgers uit het basisrooster, de Krypt, Fatality Training en Towers of Time. Die laatste kan je uitproberen met Terminator, Nightwolf of Shang Tsung.

Wie na het gratis weekend de game wil kopen, krijgt 40% korting. Op Xbox One geldt de aanbieding vanaf vandaag tot 20 oktober. Op PlayStation tot 1 november. Ook de Nintendo Switch neemt deel. Op dat platform kan je de game goedkoper krijgen tot 21 oktober.

Wij vinden het absoluut de moeite. Zeker nu de Terminator erbij is gekomen. En indien je nog niet zeker bent, kan je altijd de Invader review checken (spoiler: hij is echt goed).

Een reactie achterlaten