fbpx

Nieuwe Mortal Kombat 11 trailer toont Terminator in actie

Mortal Kombat 11 krijgt volgende week een nieuwe tronie om te bewerken. Netherrealms en Warner Bros hebben een trailer gelost waarin Arnold Schwarzenegger’s iconische T-800 rake klappen uitdeelt. Arnie ziet er wat ouder uit: hij is gemodelleerd naar zijn personage uit Dark Fate, de nieuwe Terminator-film die op 25 oktober in de bioscoop verschijnt.

De T-800 krijgt verschillende skins, waaronder een jongere Arnie én een versie waarbij je zijn exoskelet deels ziet. En wanneer hij in de fik wordt gestoken blijft alleen zijn skelet nog over. Cool gedaan. Net als de intro (een vette knipoog naar de iconische scène uit Terminator 2: Judgment Day) en zijn fatality waarbij Arnie zijn tegenstander naar de grimmige toekomst zapt.


Arnie’s stem is niet door Schwrazenegger zelf ingesproken, maar door een stemacteur die hem kan imiteren. Al klinkt die imitatie in de trailer niet zo fantastisch. De T-800 komt is onderdeel van de Kombat Pack en vanaf 8 oktober te downloaden. Samen met nieuwe skins en gear. Het volgende personage is de schreeuwlelijk Sindel die op 26 november verschijnt. In 2020 zijn The Joker en Spawn aan de beurt.

Wie gaat met Arnulhd aan de slag?

Een reactie achterlaten