fbpx

Je kan moeilijkheidsgraad tot in de puntjes personaliseren in Dragon Age: The Veilguard

Dragon Age The Veilguard

BioWare wil met Dragon Age: The Veilguard heel wat opties bieden. Zo kan je verschillende aspecten van de moeilijkheidsgraad handmatig aanpassen voor een persoonlijke ervaring. Op die manier kan je zelfs Game Over-schermen volledig elimineren.

BioWare laat spelers toe om verschillende standaardmoeilijkheidsgraden te kiezen. Daarnaast is er een vierde optie waarbij je gedetailleerde aanpassingen kan maken in elke laag van je gameplayervaring.


De drie standaard niveau’s heten Storyteller (Easy), Adventurer (Normal) en Nightmare (Hard). Met de vierde optie, genaamd Unbound kan je een waaier aan hulpmiddelen aanpassen of uitschakelen.

Zo is er een optie voor Aim Assistance of zelfs Auto-aim, maar kan je ook de timing window voor het pareren van vijandige aanvallen verkleinen of vergroten. Je kan de schade output vergroten, de levensbalkjes van vijanden aanpassen en zelfs de graad van hun agressie instellen. Tot slot is het mogelijk om te verhinderen dat je sneuvelt, zodat je nooit ‘Game Over’ te zien krijgt.

Volgens regisseur Corinne Busche zijn geen van de opties een cheat. Het doel van BioWare is de game zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle spelers.

Een releasedatum voor Dragon Age: The Veilguard is er helaas nog niet.

Een reactie achterlaten