fbpx

Je kan Horizon: Zero Dawn nu al pre-orderen

Horizon: Zero Dawn mag dan wel uitgesteld zijn tot 1 maart 2017, dat houdt Guerrilla Games niet tegen om alvast de Limited en Collector’s Editions uit te stallen. Dat het edities zijn om vingers (en tenen) bij af te likken, wordt meteen duidelijk als je de goodies bekijkt.

De Limited Edition van de game wordt geleverd in een exclusieve steelbook en bevat de game, een exclusief PS4-thema, artbook met concept arts en twee in-game outfits met bijpassende boog, voor Aloy.


Horizon

Het is vooral de Collector’s Edition die ons doet watertanden. Check that awesome figurine! Buiten het indrukwekkende beeldje van Aloy, zit ook de Limited Edition bij in de Collector’s box, samen met een paar in-game item packs.

Horizon2

Via Bol.com kan je de Limited Edition en Collector’s Edition van Horizon: Zero Dawn al pre-orderen voor respectievelijk 74,99 euro en 129euro. Tijd om ons spaarvarken nog verder uit te mergelen. Sorry, varken.

REACTIES (2)

  1. StraightOuttaBelgium

    Die figurine is wel nice doet me een beetje aan Ygritte uit game of thrones denken 🙂

  2. That statue! Oh man ik hou van collector’s editions maar meestal wil ik enkel het statue… Sad ik heb niet eens een ps4.

Een reactie achterlaten