fbpx

Je kan de visuele effecten aanpassen of uitzetten in Need for Speed Unbound

need for speed unbound

EA heeft eindelijk de eerste flard gameplay getoond van Need for Speed Unbound. Met de korte gameplayvideo wil EA vooral aantonen dat je de gecontesteerde visuele effecten zelf naar believen kan aanpassen. En uitzetten.

Bij de onthulling van de nieuwe Need for Speed kreeg uitgever EA en ontwikkelaar Criterion veel kritiek te slikken. De game zit vol visuele effecten die doen denken aan een anime of tekenfilm. En dat viel niet in goede aarde bij fans die een realistische straatracer verwacht hadden.


In de video die EA deelde op Twitter kan je zien dat de speler die visuele effecten zelf kan samenstellen en aanpassen. In een tweet antwoordde ontwikkelaar Criterion ook dat je die ook gewoon kan afzetten.

 

De korte gameplay die je hierboven kan bekijken toont ook dat je je wagenpark helemaal kan customizen en ook politie-achtervolgingen hun comeback maken. Volgens de beschrijving speelt Need for Speed Unbound zich af in het fictieve Lakeshore.

Als speler moet je je beste driving skills tonen om te kunnen deelnemen aan de Grand, de ultieme street race van Lakeshore.

Need for Speed Unbound komt op 2 december naar PS5, Xbox Series en pc.

Een reactie achterlaten