fbpx

Teaset Sony een nieuwe Crash Bandicoot?

Het lijkt erop dat een nieuwe Crash Bandicoot in de maak is. Er zijn de afgelopen dagen een heleboel aanwijzingen gespot zowel in officiële trailers van Sony als officieuze berichten. De game zou Crash Bandicoot Worlds heten en gepland staan voor 2020.

De geruchtenmolen begon te draaien toen de reclamespot It’s Time to Play van PlayStation live ging. In de video duikt een onbekend masker op samen met de personages van Crash Team Racing. Het masker verschijnt rond 0:11 en vliegt net achter Coco. Je kan de video onderaan dit bericht bekijken. Gezien het masker in geen enkele Crash Bandicoot-game zit, vermoeden fans dat dit een nieuw design is voor een nieuwe Crash-game.


Daarnaast dikt een Britse advertentie het gerucht verder aan. De onderstaande poster werd er namelijk gespot op bussen en bushokjes. De afbeelding toont een ietwat afwijkende Crash Bandicoot, waardoor veel fans denken dat dit het nieuwe personagemodel kan zijn voor de onaangekondigde game. Gaat het om creatieve vrijheid van de ontwerpers of alweer een teken dat Sony zijn Crash aan het klaarmaken is voor een nieuw avontuur?

Tot slot is er nog het bericht op 4Chan dat gepost werd door dezelfde persoon die eerder ook de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en zelfs CTR Nitro-fueled lekte. Volgens de insider zou het spel Crash Bandicoot Worlds heten en gepland staan voor 2020. In de game reist Crash rond op Aarde in verschillende 3D-levels zoals Mario 3D World. De game zou compleet nieuwe vijanden, personages en meer introduceren.

 

Of er iets klopt van al deze geruchten is nog maar de vraag. Al lijkt een officiële aankondiging misschien niet veraf meer. En gezien Crash Team Racing Nitro-Fueled op The Game Awards onthuld werd, kan een reveal van de nieuwe game dit jaar op de planning staan. We zullen het weten op 12 december.

Een reactie achterlaten