fbpx

Insomniac: “Er komt geen Spider-Man 2 demo”

Spider man 2.jpg

Ondanks het succes van de Final Fantasy XVI demo, lijkt niet elke studio dat voorbeeld te volgen. Neem nu Insomniac Games. De ontwikkelaar heeft bevestigd geen demo te makken voor Marvel’s Spider-Man 2 voor de release. Allicht tot spijt van talloze fans.

Insomniac toonde tijdens de PlayStation Showcase heel wat indrukwekkende gameplay van Spider-Man 2. Zo zagen we Peter Parker en Miles Morales slingeren door New York terwijl ze op de hielen werden gezeten door slechterik Kraven.


Een spectaculaire dwarsdoorsnede van Spideys nieuwe avontuur dat perfect in een demo kan gegoten worden. Niet? Nope. Insomniac Games maakte het nieuws bekend via Twitter. Zo vroeg een fan naar de mogelijkheid van een demo in de PlayStation Store, waarop de studio antwoordde:

Doodzonde. Al moet gezegd dat weinig PlayStation exclusives ooit een demo voor release hebben gekregen. De vorige Spider-Man titels hebben geen demo gekregen. En titels als God of War Ragnarok en The Last of Us 2 evenmin. Wel een optie is een game trial, maar die zijn alleen beschikbaar via PlayStation Plus Premium.

Wachten tot de officiële release op 20 oktober dan maar?

Een reactie achterlaten