fbpx

Indrukwekkende Cyberpunk 2077 mod laat auto’s vliegen

Cyberpunk 2077 flying car mod

Dankzij de next-gen update van Cyberpunk 2077, is de performance van de game al stukken beter dan bij launch. Toch had Cyberpunk een heleboel extra features kunnen gebruiken om meer te lijken op scifi-films als Bladerunner en Total Recall. Vliegende wagens bijvoorbeeld.

Dankzij de ‘Let There be Flight’ mod van Jack Humbert kan je van alle wagens en motorfietsen vliegende versies maken en zo tussen de wolkenkrabbers van Night City zweven. En hoewel het aanvankelijk een beetje stroef verliep, gaan vluchten nu behoorlijk vloeiend dankzij een resem updates en verbeteringen.


Cool is dat de mod niet simpelweg je wagen de lucht instuurt. Zo klappen de wielen van je voertuig effectief naar binnen, zodat de boosters kunnen ontsteken. En dat is best cool om te zien. De mod kan je trouwens hier downloaden.

Hoe hoog je kan vliegen? Dat is niet meteen duidelijk. Al krijg je wel een cool zicht op de mod via de onderstaande video van YouTuber LastKnownMeal. Misschien een ideetje voor CD Projekt Red om vliegende auto’s alsnog via een update in te voeren?

Een reactie achterlaten