fbpx

In Hot Wheels Unleashed kan je je eigen track bouwen

Of Hot Wheels Unleashed een badass racegame wordt? Daar lijkt het wel op. Niet alleen kan je met digitale speelgoedwagentjes over verschillende circuits vlammen, je kan die circuits ook zelf bouwen. Dat de game je tegelijkertijd meeneemt naar je kindertijd, is dan weer een mooie bonus.

Om de track builder van de racer in de kijker te zetten, heeft ontwikkelaar Milestone een gloednieuwe video in elkaar gebokst. Je aan de slag met een heleboel onderdelen, die je meteen herinneren aan de oude speelsets. Cool is dat je gemaakte tracks kan delen met de community, zodat je andere racers kan afdrogen op hun eigen circuit.


Check de trailer hierboven voor een eerste kijk op de modus. Hieronder vind je een volledige demonstratie van de track builder, waarbij je meteen wat inspiratie kan opdoen.

Heb je er genoeg van om zelf circuits te bouwen? Dan kan je ook altijd over één van de officiële racebanen scheuren. En met keuze uit zo’n 60 verschillende voertuigen, kan je tegenstanders altijd inhalen in stijl.

Hot Wheels Unleashed ligt vanaf 30 september in de rekken.

Een reactie achterlaten