fbpx

Immortals of Aveum krijgt deze maand New Game+

Immortals

Ontwikkelaar Ascendant Studios heeft bekendgemaakt dat het een grote update uitbrengt voor Immortals of Aveum op 16 november. De update voegt niet alleen New Game+ toe, maar ook tal van nieuwigheden en een verse moeilijkheidsgraad.

Zo voegt de zogenaamde Echollector Update nieuwe missiedoelen tijdens de endgame, die je toegang geven tot verse regio’s via portals. Je kan de nieuwe toevoegingen spelen nadat je de Glaivegate bereikt hebt. Op dat moment moet hoofdpersonage Jack ‘de wereld van Aveum verlossen van Shatterfanes en de kwaadaardige krachten stoppen die de macht van The Path proberen te verzegelen in een nieuwe boss fight’. Wie de opdrachten voltooit, krijgt extra lore en uitrusting.


Je kan ook rechtstreeks in een New Game+ stappen, waar je extra upgrades voor je uitrusting kan ontgrendelen. Epic en Legendary items kan je verder upgraden en vijanden hebben een stevige boost gekregen in levenspunten, schade en vaardigheden.

Verder is er nog de gloednieuwe Grand Magnus moeilijkheidsgraad, die de meest uitdagende magische conflicten serveert. De nieuwe optie is beschikbaar via New Game+, maar ook als je de game voor het eerst opstart.

Naast alle toevoegingen, krijgt de game ook een gratis trial via de PlayStation Store. Wie de first-person magieknaller eens wil uitproberen, kan de titel spelen tot het derde hoofdstuk.

Wie trekt trekt het magische slagveld nog eens op?

Een reactie achterlaten