fbpx

IKEA lanceert Bränboll meubelcollectie voor gamers

Ikea 1

De Zweedse meubelketen IKEA heeft de Bränboll collectie onthuld, meubels op maat gemaakt voor gamers. De productlijn bestaat uit 20 items, die even veelzijdig als divers zijn. En hoewel het gros van de items de focus legt op een comfortabele zitplaats, zijn er ook kastjes, opslagmeubels en andere accessoires.

De volledige Bränboll collectie heeft een speelse look met opvallende kleuren en ziet er niet uit als het klassieke gaming meubilair vol donkere kleuren. Het design is functioneel en knus voor optimaal comfort en veelzijdigheid tijdens het gamen.


Naast verschillende soorten gamingstoelen, zitzakken en een opbergkast, bevat de collectie een paar leuke accessoires om je gamekamer verder aan te kleden. Zoals een handig bijzettafeltje voor je controllers en afstandsbediening, vitrinekastjes voor je collectibles of een mat om games in VR te spelen.

Prijzen voor de meubels zijn helaas nog niet bekend. De nieuwe collectie is vanaf september in IKEA te koop. In 2021 pakte IKEA uit met de eerste gamingcollectie, in samenwerking met ASUS Republic of Gamers.

Of de Bränboll-collectie iets voor jou is? Daar mag je zelf over oordelen. Hieronder enkele foto’s.

Ikea 1

Ikea 5

Ikea 8

Ikea 10

Ikea 9

Ikea 11

Ikea 13

Ikea 2

Ikea 3

Ikea 4

Ikea 6

Ikea 7

Ikea 14

Ikea 15

Een reactie achterlaten