fbpx

Horrorserie The Dark Pictures krijgt nog zeker 5 nieuwe delen

Dark pictures anthology

Het lijkt erop dat onze horroravonturen met The Dark Pictures Anthology er nog lang niet opzitten. Supermassive Games heeft maar liefst vijf nieuwe games geregistreerd. En daardoor lekten meteen de titels en de logo’s.

De Britse Supermassive Games, bekend van PS4-game Until Dawn, brengt dit najaar het vierde hoofdstuk in zijn horrorreeks uit. Dat nieuwe deel heet The Dark Pictures: The Devil in Me, maar wordt lang niet de laatste titel in de reeks. Supermassive heeft al plannen voor vijf nieuwe hoofdstukken.


Op 31 januari werden de volgende titels door Supermassive Games vastgelegd (via The_Marmolade): The Dark Pictures: The Craven Man, The Dark Pictures Presents: O Death, The Dark Pictures: Directive 8020, The Dark Pictures: Intercession, The Dark Pictures: Winterfold.

Opvallend: bij de registratie van de titels werden ook al de logo’s van elke titel gedeponeerd. En eerlijk gezegd kunnen we er al best wat uit afleiden. Kijk zelf maar.

The Craven Man

Het logo van de The Craven Man lijkt te suggereren dat er een wezen met gewortelde/vertakkende benen en armen in voorkomt. Denk aan een slechte versie van Groot uit Guardians of the Galaxy. Allicht zal hij zijn takkige ledematen gebruiken om dood en verderf te zaaien.

O Death

The Dark Pictures Presents: O Death ziet er eerder uit als een special. Merk trouwens op dat O Death de titel is van de main soundtrack. De afbeelding in de titel lijkt te verwijzen naar The Curator. Misschien geeft deze aflevering ons wat meer inzicht in het personage?

Directive

Voor het futuristisch uitziende The Dark Pictures: Directive 8020 lijken we af te zakken naar een onbekende planeet of zelfs de maan. Directive 8020 kan bijgevolg verwijzen naar een richtlijn die gevolgd moet worden wanneer een gevaarlijk buitenaards wezen uit quarantaine ontsnapt op een onderzoeksstation in de ruimte.

Intercession

Over The Dark Pictures: Intercession kunnen we niet veel zeggen. De T is afgebeeld als een zwaard ofwel een omgekeerd kruis. En zoals je weet, staat een omgekeerd kruis symbool voor satan of de duivel.

Winterfold

Ook het logo van The Dark Pictures: Winterfold is behoorlijk vaag, al lijken de letters wel vormgegeven zoals op een verkeersbord. Let ook op de bloederige handafdruk. Misschien raken de hoofdpersonages betrokken bij een verkeersongeval en moeten ze overleven in een winters woud?

Wat denk jij ervan?

Een reactie achterlaten