fbpx

Horrorgame Choo Choo Charles komt naar consoles

Zin in een horrorgame die het ietwat, euhm, anders aanpakt? Misschien kan je dan Choo Choo Charles eens proberen. In de game moet je op de vlucht voor een verschrikkelijke trein met spinnenpoten, die jou wil opvreten.
De makers kondigden aan dat de aparte horrorgame op 9 december naar pc komt. Ze bevestigen ook dat de titel naar consoles komt: ergens in 2023 mogen we Choo Choo Charles op PS5 en Xbox Series verwachten.

De titel speelt zich af in een open wereld, waarin je je kan verplaatsen met een eigen locomotief. Is ook nodig, want eenmaal Choo Choo Charles achter je aanzit, zal je je snel uit de voeten moeten maken. Gelukkig heb je een minigun op je voertuig gemonteerd.

Tijdens het avontuur moet je tal van locaties verkennen om zo een manier te vinden om Choo Choo Charles voor eens en altijd het zwijgen op te leggen. Choo Choo Charles heeft trouwens ook een menselijke gedaante, die je achterna zit in omgevingen die te klein zijn voor een trein.

Klinkt allemaal behoorlijk vreemd, al zien wij het geinige er wel van in. Die slechte animaties, alsook het gebrek aan lip synching, zal je dan weer over het hoofd moeten zien.

Vanaf 9 december te koop op Steam.

Een reactie achterlaten