fbpx

‘Hooggeprezen Xbox game uit 2023 gaat dit jaar multiplatform’

Hi Fi Rush review 0

Microsoft is van plan om één van zijn first-party titels naar andere platformen te brengen dit jaar. Althans als we de Nate the Hate Podcast mogen geloven. In de podcast worden vaak onderwerpen aangesneden uit de game-industrie.

Opvallend genoeg vermeldt de podcast niet welke titel naar andere platformen komt. Het zou passen binnen de nieuwe strategie van Microsoft om zijn exclusives een groter publiek te bezorgen. Microsoft zou ook steeds meer willen afstappen van volledige exclusieve titels.


Volgens Nate zullen fans enthousiast zijn, omdat het om een kwalitatieve game gaat. De game werd geprezen  in reviews, maar ook door de fans.

Fans op sociale media waren vanzelfsprekend meteen aan het raden naar de titel van de game. Gezien het schaarse aanbod van Xbox exclusives afgelopen jaar, is giswerk echter niet zo moeilijk .

Terwijl Starfield uitgesloten is en vampierenshooter Redfall te slecht is, wijst alles in de richting van de muzikale actiegame Hi-Fi Rush. De kans dat Microsoft de game in 2024 naar de Nintendo Switch en/of PS5 brengt is volgens fans enorm groot.

Hi-Fi Rush zou alvast niet verrassend zijn gezien de game zijn eerste verjaardag tegemoet gaat.

Een reactie achterlaten