fbpx

Hogwarts Legacy voor PS4 en Xbox One alweer uitgesteld

Hogwarts

Slecht nieuws voor wie zit te wachten op Hogwarts Legacy voor PS4 en Xbox One. Uitgever Warner Bros. heeft de releasedatum voor die old-gen versies opnieuw uitgesteld. Deze keer met een maand.

De Harry Potter-game was op beide platformen oorspronkelijk gepland voor 4 april, maar die datum is nu verschoven naar 5 mei. Het ontwikkelingsteam van Avalanche Software wil ook op de oudere consoles de best mogelijke ervaring creëren. En daarom werd de game nog maar eens uitgesteld.


In ieder geval is de game beter af dan de last-gen versie van Gotham Knights. Die werd immers geannuleerd vlak voor de release, zodat de studio op de huidige generatie hardware kon focussen. Allicht is Hogwarts Legacy dan ook de laatste Warner Bros. Games titel die op last-gen consoles is verschenen.

In ieder geval zorgde het spel al voor een recordomzet in de eerste weken na de launch op PS5 en Xbox Series. Zo gingen er meer dan 12 miljoen exemplaren over de toonbank met als resultaat een omzet van meer dan 850 miljoen dollar.

De Switch-versie van Hogwarts Legacy staat gepland voor deze zomer.

Een reactie achterlaten