fbpx

Hogwarts Legacy toont de leefruimtes van alle afdelingen

Dankzij een resem nieuwe video’s van Hogwarts Legacy, krijgen we eindelijk een blik op de leefruimtes van alle afdelingen in de game. Of je nu kiest voor Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw of Hufflepuff, elke leefruimte is uniek en ademt een eigen sfeer uit.

De nieuwe video’s maken deel uit van de ‘Back to Hogwarts’ viering, die op 1 september plaats vond. De coole featurette video biedt zelfs meer inzicht in de ontwikkeling van de game. Zo heeft ontwikkelaar Avalanche Software overal inspiratie gezocht voor allerlei details in de game.


Tijdens een zijmissie zal je bijvoorbeeld ruïnes bezoeken, die rechtstreeks uit de Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure attractie komen uit Universal Orlando.

Wie lid is van de Harry Potter Fan Club kan zijn/haar account koppelen aan de game en zo zijn of haar afdeling en toverstok importeren in de game. Via de Harry Potter Fan Club kan je je immers laten indelen bij een afdeling. En dankzij de Wand Ceremony kan je je eigen toverstok ontwerpen.

Wie dat doet krijgt trouwens ook nog het Beaked Skull Mask en de House Fan-Atic School Robes in de game. Op die manier kunnen spelers hun afdeling vertegenwoordigen in stijl.

Natuurlijk moeten we nog wachten tot 10 februari om aan de slag te gaan met de items, maar het is een coole toevoeging van de Warner Bros. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten