fbpx

Hogwarts Legacy onthult zijn grafische modi

Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games heeft de verschillende grafische modi onthuld voor Hogwarts Legacy op next-gen consoles. Zo ondersteunt de game meerdere opties die ofwel performance of visuals vooropstellen.

Uitgeverslabel Portkey onthulde de verschillende settings van een support website van de game. Zo draait de Fidelity mode aan de 30 FPS, terwijl de Performance mode een target heeft van 60 FPS. Opvallend genoeg vermeldt de website niets van resolutie.


Onze gok is dat Fidelity mode een 4K-resolutie krijgt. En dat Performance mode mikt op 1080p. Al kan dat natuurlijk ook variëren.

Verder zal er ondersteuning zijn voor een Variable Refresh Rate (VRR) als spelers een tv of monitor hebben die dat ondersteunt. Wat we daarvan mogen verwachten is helaas niet duidelijk, al gokken we dat de resolutie in dat geval dynamisch is afhankelijk van de framerate.

Eerlijk gezegd is het vreemd dat Portkey Games geen specifieke cijfers geeft, vooral zo dicht bij de release. Misschien wordt er geen steeds gewerkt aan optimalisatie?

Mocht je trouwens ook de volledige PC specs nog eens willen checken, dan kan dat hier!

Een reactie achterlaten