fbpx

Hogwarts Legacy krijgt arachnofobie modus

hogwarts legacy spider modus

Samen met de launch op PS4 en Xbox One, heeft Hogwarts Legacy ook een lijvige update ontvangen. Die fixt niet alleen zo’n 500 bugs, maar introduceert ook een Arachnofobie modus.

De nieuwe modus is bestemd voor wie een fobie heeft voor spinnen en vind je in de toegankelijkheidsinstellingen. Zo maakt de Arachnofobie modus de spinnen in de game minder intimiderend door ze… rolschaatsen te geven. Uiteraard is dat beeld gebaseerd op de scène van Ron met de boeman in ‘The Prisoner of Azkaban’.


De spinnen lopen dus allemaal op wieltjes, maar worden daarnaast ook ontdaan van hun akelige geluidjes. Ook duiken ze niet meer op vanonder de grond. Bovendien verdwijnen de lichamen van dode spinnen meteen. De plaatjes van spinnen in de Field Guide blijven wel onveranderd, dus wees op je hoede als je daar gaat kijken…

Verder biedt de patch ook talloze oplossingen voor allerlei bugs en glitches. Iets waar de release van de game op PS4 en Xbox One meteen van profiteert.

Over releases gesproken: de game heeft intussen de kaap van 15 miljoen verkochte bereikt. En daarmee haalde titel een omzet binnen van meer dan 1 miljard dollar voor Warner Bros. Games. Hogwarts Legacy is dan ook de grootste release ooit voor de uitgever. Of dergelijke cijfers ook een sequel betekenen? Dat is nog niet duidelijk.

Een reactie achterlaten