fbpx

Hogwarts Legacy brengt zijn exclusieve PS5 features in beeld

Warner Bros. Games heeft een nieuwe video gedeeld van Hogwarts Legacy die de exclusieve PS5 features van de Harry Potter RPG in de kijker zet. Dankzij de technologie van de DualSense controller, kan je je volledig onderdompelen in de magische tovenaarswereld.

De video geeft een kijkje hoe de gameplay van Hogwarts Legacy is toegespitst op de PS5-controller. Zo zal je volgens Sony dankzij adaptieve triggers de magische weerstand per spreuk in je vingers voelen. Elke spreuk voelt uniek aan, of je nu een aanvallend projectiel afvuurt of een beschermend schild projecteert.


Ook de haptische trillingen van de controller moet de magische gevechten nog intenser maken. Ook wordt het brouwen van drankjes duidelijk voelbaar en voel je de luchtweerstand als je op een bezem door de wolken vlamt.

Cool is dat de 3D-audio de beleving van de wereld een pak levendiger maakt. Zo hoor je de bruisende winkeltjes van de Wegisweg overal rondom je tijdens een shopping spree. Maar ook hoor je het knetterende vuur boven je hoofd tijdens het uitspreken van Incendio.

Tot slot zorgt de SSD van je console ervoor dat de tovenaarswereld in luttele seconden ingeladen wordt. Op die manier sta je altijd klaar voor de actie.

Hogwarts Legacy verschijnt dit jaar op PS5, Xbox Series en pc.

Een reactie achterlaten