fbpx

Hitman 3 neemt je mee naar deze 6 killer locaties

Schermafbeelding 2020 06 12 om 02.44.08

Dat Agent 47 een gedreven globetrotter is, wisten we al. En dat wordt nog maar eens bewezen in Hitman 3. De killer mag opnieuw doelwitten van kant maken op de meest uiteenlopende, exotische locaties. Toegegeven, er waren al twee omgevingen bekend, maar IO Interactive heeft de volledige lijst in een blogpost onthuld.

Hitman 3 wordt opnieuw een speeltuin voor creatief moorden. Volgens de makers – zonder iets van het verhaal te spoilen – mogen we binnenkort afzakken naar:


Dubai

1. Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)

Het verhaal van Hitman 3 begint in Dubai, tijdens de openingsceremonie van het hoogste gebouw ter wereld. Verken de hoogste verdiepingen van dit luxueuze en decadente resort zowel binnen als buiten.

Dartmoor

2. Dartmoor (Verenigd Koninkrijk)

De tweede missie brengt je naar de historische Thornbridge Manor voor een opdracht met een mysterieuze twist.

Berlijn

3. Berlijn (Duitsland)

Als een van de meest historische steden in West-Europa, biedt Berlijn een waaier aan diversiteit. Tijdens je opdracht kom je aanraking met het bruisende nachtleven van de buitenwijken.

Chongqing

4. Chongqing (China)

In deze drukke stad, gevuld met tal van mini-shops, kleine restaurantjes en een hoop neon-lichten kan je niet ontsnappen aan de drukte van het leven. Al vind je ongetwijfeld heel wat louche zaakjes als je de talrijke steegjes een bezoekje brengt.

Mendoza

5. Mendoza (Argentinië)

Een idyllische streek, die bekend staat als één van de beste wijnregio’s in Latijns Amerika. Perfect voor iemand die wil genieten van de rust en de natuur.

Roemenië

6. De Karpaten (Roemenië)

De laatste missie van de World of Assassination trilogie brengt je naar de Karpaten, een bergachtig gebied in Roemenië.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari voor PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, PC en Google Stadia.

Een reactie achterlaten