fbpx

Hint CD Projekt Red naar The Witcher LEGO project?

The Witcher LEGO 2

Talloze franchises ondergingen al een LEGO-transformatie. Een gamereeks die we missen in dat rijtje is The Witcher. CD Projekt Red heeft nog geen LEGO spin-off aangekondigd, al zou je dat allicht wel willen na het bekijken van onderstaande beelden.

Digitale art creator BrickPanda82 vond het tijd om voor een LEGO-adaptatie van ieders favoriete monsterjager. De artiest creëerde enkele screenshots om de vibe van een LEGO The Witcher game te vatten en deed dat verrassend goed.


Ontwikkelaar CD Projekt Red was zo onder de indruk, dat de studio de beelden deelde op X. De goedkeuring van de ontwikkelaar achter de games? Daar kan je als artiest ongetwijfeld alleen blij mee zijn. Of CD Projekt Red daarmee ook een LEGO-versie van de game overweegt? Laten we hopen.

Opvallend: de originele social posts van de artiest dateren al van augustus vorig jaar. Verschillende andere pics van de artiest zelfs al van 2022. Waarom de studio beslist om die nu plots te posten? Gebrek aan content tijdens de kerstvakantie of hint de studio naar een LEGO The Witcher voor 2024?

Na de Netflix-serie en verschillende samenwerkingen met andere merken, zien we een LEGO-versie van The Witcher best als een mogelijkheid. De Poolse ontwikkelaar is niet vies van een crossover en heeft al in het verleden laten weten dat het verder kijkt dan zijn eigen universa.

Een samenwerking met de Deense blokjesfabrikant zouden veel fans alvast ontzettend cool vinden.

The Witcher Lego (unofficial) by @BrickPanda82 pic.twitter.com/kuAsHXPCos

The Witcher

The Witcher LEGO

The Witcher Lego 2

Een reactie achterlaten