fbpx

Hier is de eerste PS5-gameplay van Godfall

Hoewel de PS5 eind 2020 verschijnt, hebben we nog steeds geen seconde gameplay gezien. Tot nu. Het eerste gameplayfragment van PS5-game Godfall is opgedoken. De game werd vorige week aangekondigd op de Game Awards en laat nu zijn eerste gameplay zien… in de vorm van een GIF.

De geanimeerde afbeelding dook op via PlayStation Lifestyle in een interview met de CEO van ontwikkelaar Counterplay Games, Keith Lee. We zien de combat in third-person, waarbij de speler het als zwaar gepantserde ridder opneemt tegen een gigantische kolos. Hoewel het fragment erg kort is, ziet het er best cool uit. Check die details in de achtergrond.


Godfall gameplay

Godfall wordt volgens de makers een fantasy looter-slasher RPG. Hakken, beuken en verzamelen dus. De game staat gepland voor release op PS5 en PC eind 2020.

REACTIES (2)

  1. Damadtree

    Enorm veel beter dan de huidige generatie ziet het er echt niet uit, maar hopelijk wel met de vlotheid die ik van deze generatie verwacht heb. Stabielere framerate, minder pop-up, dat soort dingen.

  2. What’s up, all is going perfectly here and ofcourse every one is sharing information, that’s genuinely excellent, keep up writing.

Een reactie achterlaten