fbpx

‘Hideo Kojima werkt aan horrorgame genaamd Overdose’

kojima overdose

Volgens een nieuw gerucht werkt Hideo Kojima aan een horrorgame die door het leven gaat als Overdose. Een teaser trailer van de game zou al getoond zijn aan enkele journalisten en binnenkort onthuld worden.

Het nieuws komt van de Amerikaanse gamejournalist Tom Henderson via Try Hard Guides. Henderson schreeft dat hij al een teaser van de game gezien heeft. Daarin loopt actrice Margaret Qually – die ook al Mama speelde in Death Stranding – door duistere gangen met een zaklamp. De game wordt getoond in third-person perspectief, maar zou ook speelbaar zijn in first-person.


Volgens Henderson eindigt de video met een jump scare, waarna de woorden ‘Game Over’ op het scherm verschijnen. Daarop volgt ‘A Hideo Kojima Game’ en daarna ‘Overdose’.

Opvallend: nadat het artikel gepubliceerd werd, kreeg Henderson meteen een bericht van Kojima Productions met de vraag om het artikel weer offline te halen. Met andere woorden: dit lijkt écht wel the real deal.

De onderstaande afbeelding – een deel van het logo van Overdose – lijkt het gerucht trouwens verder te bevestigen. Al is het niet bekend of de afbeelding echt is.

Krijgen we Kojima’s nieuwe game te zien tijdens Summer Game Fest deze donderdag? Die kans is groot. Niet toevallig maakte Kojima Productions gisteren voor het eerst een officiële Facebookpagina aan.

Een reactie achterlaten