fbpx

Hideo Kojima teaset nieuwe game met verduisterd gezicht

project kojima

Game-ontwikkelaar Hideo Kojima teaset een nieuw project via een mysterieuze website. Op de website is een verduisterd gezicht te zien met de tekst ‘Who Am I?’. Neem gerust zelf een kijkje.

Wie op de afbeelding tikt, kan de foto delen via sociale media. Iets wat ook gamejournalist Geoff Keighley, de buddy van Hideo Kojima gedaan heeft. En dat wijst volgens tal van gamers op een aankondiging tijdens The Game Awards in december.


Opvallend genoeg hebben enkele fans de identiteit van het verduisterde gezicht opgeklaard. Door het gezicht op te lichten, blijkt het om niemand minder dan actrice Elle Fanning te gaan.

FcqmfgKXEAAk3J2

Daarnaast ontdekten fans ook dat Elle Fanning gevolgd wordt door Norman Reedus op Instagram. En zoals we weten, speelt Norman Reedus de rol van Sam Bridges in Death Stranding.

Reedus verklapte trouwens al eens dat Death Stranding 2 in ontwikkeling was, dus het is mogelijk dat Elle Fanning een belangrijk personage speelt in die game. Als je het einde van Death Stranding gezien hebt en de sequel zich ettelijke jaren na het eerste deel afspeelt… dan weet je ongetwijfeld wie.

Gaat het om Death Stranding 2 of toch een ander project van Kojima? Dat ontdekken we binnenkort.

Een reactie achterlaten