fbpx

Henry Cavill gaat Warhammer 40K serie maken

Cavill

Hoewel Henry Cavill zijn rol als Superman uiteindelijk niet meer kreeg, keert-ie ook niet terug als The Witcher. In plaats daarvan zal de acteur te zien zijn in een serie van Warhammer 40K, waar hij ook de uitvoerend producent van wordt.

Eerder dit jaar liet Henry Cavill al weten dat-ie niet meer in de huid kruipt van Geralt of Rivia. Dat zou zijn omdat-ie de Superman rol terug aangeboden kreeg. Al stopte de acteur er vermoedelijk mee omdat de schrijver van de shows te vrij omsprongen met het bronmateriaal, terwijl Cavill een enorme fan is.


Toch moest Cavill enkele dagen geleden opnieuw slechts nieuws delen. Ook de Superman plannen gingen niet door, aangezien het DC Universe een jongere Superman zocht. En dus zocht de acteur een samenwerking op met Amazon. Althans als we The Hollywood Reporter mogen geloven. Samen met de webshop gigant zou Cavill nu een Warhammer 40K serie voorbereiden, waar hij zelf een rol in krijgt en waarvan hij uitvoerend producent wordt.

Welke factie de serie volgt is niet duidelijk, maar gezien de Space Marines nog steeds bijzonder populair zijn in de tabletop game, zou het goed kunnen dat de serie die helden volgt.

Momenteel zijn Amazon trouwens de laatste gesprekken voeren met Games Workshop, de uitgever van Warhammer 40K, voor de licentie van een tv-serie. Maar met iemand als Henry Cavill aan boord, kan dat alleen maar positief eindigen.

Een reactie achterlaten