fbpx

Helldivers 2 dropt onaangekondigd AT-AT Striders op het slagveld

helldivers 2 At At 2

Dat Helldivers 2 steeds beter wordt, is bij deze nogmaals bevestigd. De populaire scifi co-opshooter kreeg een nieuwe update die niet alleen nieuwe weerselementen toevoegt, maar ook kolossale AT-AT vijanden op het slagveld dropt.

De nieuwe update voegt allerlei nieuwigheden toe. Zo werd de level cap opgetrokken van 50 naar 150, kan je nu ook in zand- en sneeuwstormen terechtkomen en voegden de makers heel wat balancing en tweaks toe aan de wapens en vijanden.


Stond niet in de patch notes: de introductie van een nieuwe kolossale vijand genaamd Factory Strider. De wandelende forten die in de video hieronder voor het eerst opduikt, zijn voorzien van laserkanonnen en turrets. Bovendien kunnen ze heel wat zwaar geschut verdragen.

De toevoeging van de kolossale vijand maakt de strijd tegen de Automatons er enkel nog cooler en pittiger op. Andere users spotten ook een nieuw type dropship dat moeilijk neer te halen is.

Zo zie je maar dat live service games niet alleen maar synoniem zijn voor battle passes en microtransacties. Als een ontwikkelaar het goed aanpakt, met coole gratis content, staat dat het succes niet in de weg.

Een reactie achterlaten