fbpx

Heeft rapper 50 Cent een rol beet in GTA 6?

50 Cent

De Amerikaanse rapper 50 Cent verraste zijn volgers met een opvallende post op zijn Instagram-account. Fans legden meteen een link met GTA VI, al wil 50 Cent voorlopig nog niet kwijt wat het bericht exact betekent.

De rapper wiens echte naam Curtis Jackson is, postte het icoontje van de Kingpin Trophy/Achievement van GTA: The Trilogy waarop Vice City staat geschreven. Gezien al gelekt was dat GTA VI zich opnieuw afspeelt in Vice City, werd al snel de link gelegd met de volgende game in Rockstar Games’ bekende misdaadreeks.


Anderen denken dan weer dat het gaat om een uitbreiding voor GTA Online met 50 Cent in de hoofdrol. In ieder geval is het ‘groter dan Power’ als we de rapper mogen geloven. Power is een succesvolle tv-serie van de rapper die tamelijk wat seizoenen heeft gezien.

Wordt 50 Cent een dj voor een van de radiozenders in GTA 6? Maakt hij muziek voor de game of krijgt hij misschien een uitgebreide rol in de openwereldgame? Voorlopig is het koffiedik kijken. Hopelijk weten we snel meer…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 50 Cent (@50cent)

Een reactie achterlaten