fbpx

Gwent game krijgt campagnes van 10 uur

Toen CD Projekt RED op E3 een standalone game van het Witcher-kaartspel Gwent aankondigde, waren veel fans niet meer te houden. Nu blijkt dat de digitale card game, zoals The Witcher III zelf, een behoorlijk uitgebreide ervaring wordt.

Yep, je hebt inderdaad die titel goed gelezen: campagnes, dus meervoud! Gwent krijgt namelijk meerdere storylines, die allemaal zo’n 10 uur in beslag nemen om volledig uit te spelen. Elke campaign heeft zijn eigen verhaal, hoofdpersonage en stemmenwerk.


Spelers worden gedropt in een uitgestrekte map met 2D-avatars. Wie elk hoekje van de map uitpluist, kan zelfs verschillende side quests vinden. Door missies te voltooien, breidt je je kaartenverzameling uit en aangezien er verschillende story lines in de game zitten, ga je met elke campagne wel een tijdje zoet zijn. Hoeveel verhalen CD Projekt RED met Gwent wil vertellen is niet duidelijk, al is vier volgens ons een minimum.

Wie liever z’n vrienden eens uitdaagt heeft ook wat aan de game, want Gwent krijgt een complete multiplayer met een versus mode. Wie de game wil uitproberen voor de release, kan zich hier inschrijven voor de gesloten bèta, die doorgaat op 26 september. Wel enkel voor pc en Xbox One!

REACTIES (1)

  1. StraightOuttaBelgium

    Goed nieuws dit !

Een reactie achterlaten