fbpx

GTA 5 ziet er superrealistisch uit dankzij deze 8K ray tracing mod

Een nieuwe mod voor Grand Theft Auto V is opgedoken die de openwereldgame er superrealistisch laat uitzien. De video toont GTA V in 8K met ray tracing en het resultaat is… wel kijk gewoon zelf. Als de next-gen versie van GTA V er dit najaar op PS5 en Xbox Series X zó kan uitzien? Dan staat ons letterlijk een mooie tijd in Los Santos te wachten.

Het zijn de modders van het YouTube-kanaal Digital Dreams die ons een glimp geven van hoe GTA V er dit najaar op PS5 en Xbox Series kan uitzien. De game draait volgens de modders in 8K op een Nvidia RTX 3090.


Naast een heleboel mods die de graphics een stevige upgrade geven, gebruiken de jongens van Digital Dreams ook ray tracing om de belichting, reflecties en het wolkendek een stuk realistischer te maken. Het resultaat vinden we alvast verbluffend.

Op 11 november komt de next-gen versie van GTA V naar PS5 en Xbox Series. Beelden kregen we nog niet te zien, maar Rockstar omschrijft het als een ‘uitgebreide en verbeterde’ versie van GTA V en GTA Online die nieuwe features introduceert.

Een reactie achterlaten