fbpx

GTA V komt in 2021 naar PS5 en Xbox Series X

GTAV 6 11 2020 Image 2

Sony opende zijn PS5 showcase met een titel van Rockstar. Geen GTA 6, wel Grand Theft Auto V die in de tweede helft van 2021 ook naar de PS5 komt. De enhanced next-gen versie van GTA V krijgt technische verbeteringen, een visuele upgrade en prestatieverbeteringen. Rockstar bevestigde ondertussen dat de openwereldgame die debuteerde in 2013 ook naar Xbox Series X komt.

Volgens Rockstar wordt GTA V op next-gen consoles mooier en responsiever dan ooit en zal het optimaal de nieuwe hardware benutten. In 2021 lanceert Rockstar ook een stand-alone versie van GTA Online die de eerste drie maanden gratis is voor PS5-spelers.


Ook mooi meegenomen: PS Plus-leden krijgen op PS4 vanaf vandaag elke maand 1 miljoen GTA dollars. Dit tot de launch van GTA Online op PS5. Gewoon GTA Online spelen op je PS4 en binnen de 72 uur krijg je 1 miljoen gestort op je in-game Maze bankrekening.

Hyped om GTA V opnieuw op de PS5 te spelen of had je liever een andere Rockstargame gezien? Als de game er op PS5 trouwens zo uitziet als deze hyperrealistische mod, dan wordt het wel kicken.

Een reactie achterlaten