fbpx

‘GTA Trilogy remaster kost 70 euro, verschijnt in december’

GTA trilogy remaster 1

Rockstar Games mag dan wel Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition officieel aangekondigd hebben, toch blijft de ontwikkelaar karig met details. Al brengt een nieuw lek – of twee – nu meer info aan het licht. Zo zou de next-gen bundel 70 euro kosten en krijgt-ie een fysieke release in december.

Retailer Base.com plaatste onlangs een pre-order voor The Definitive Edition online, die de prijszetting van de game plaatst op €65 voor PS4 en Xbox One of €76 euro voor PS5 en Xbox Series X. Check het screenshot hieronder.


Eerlijk gezegd lijkt die next-gen prijs een beetje vreemd, al kan het natuurlijk om een placeholder gaan. Gezien Rockstar al bekendmaakte dat The Definitive Edition een update wordt voor moderne consoles, zou het ons niet verbazen als de next-gen versie uiteindelijk €74,99 euro kost.

Volgens de Poolse website PPL zou de game trouwens al met kerstmis in de rekken liggen, althans de PS4- en Xbox One versies. De next-gen edities volgen dan later in 2022. PPL plakt meteen ook een specifieke datum op de release van de last-gen versie: 7 december.

Dat kan kloppen als we de info van de officiële aankondiging in het achterhoofd houden. Zo zouden de versies voor consoles en pc al dit jaar verschijnen, terwijl de game ook op mobiele platformen verschijnt in 2022. Het lijkt er dus op dat Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition een gefaseerde release tegemoet gaat.

Base placeholder

Een reactie achterlaten