fbpx

‘GTA 6 zal nieuwe standaard zetten voor games’

GTA 6

Take-Two Interactive is bijzonder positief over Grand Theft Auto 6. Volgens de uitgever zou het volgende deel een nieuwe creatieve standaard zetten. Niet alleen voor de reeks, maar voor alle games. Dat liet Strauss Zelnick, grote baas van Take-Two, vallen tijdens de laatste aandeelhoudersmeeting.

Volgens Zelnick draait de ontwikkeling van GTA 6 op volle toeren. Verdere details gaf hij niet, maar het mag duidelijk zijn dat Take-Two Interactive blij is met de vooruitgang van Rockstar Games. Over de game had Zelnick alleen maar lovende woorden.


“Het team van Rockstar Games is vastberaden om opnieuw een creatieve standaard neer te zetten,” vertelt Zelnick. “Zowel voor de franchise, als de gehele game-industrie en entertainment in zijn geheel. Iets wat de studio ook deed met elke voorafgaande release van GTA.”

Rockstar Games liet al weten enkel meer details te lossen als de de studio daar klaar voor is. Zoals altijd zal dat gebeuren via un eigen nieuwssite Rockstar Newswire.

Tot dan moeten we het doen met leaks. Onlangs liet persbureau Bloomberg nog verstaan dat GTA 6 zich afspeelt in een fictieve versie van Miami. De speler krijgt de controle over een bankroversduo, dat bestaat uit een mannelijk personage en een vrouwelijk latina personage. Een beetje zoals Bonnie & Clyde dus.

Een reactie achterlaten