fbpx

GTA 6 stemacteur onthult naam van personage

GTA 6

Ontwikkelaar Rockstar Games is duidelijk al aan het sleutelen aan het volgende deel in de GTA-reeks. Althans als we de onbekende stemacteur Dave Jackson mogen geloven. De Amerikaanse acteur en muzikant postte dat hij de rol van politiechef McClane gekregen heeft in de volgende GTA.

Op 26 augustus postte Dave Jackson op zijn Facebookpagina dat hij gecast is voor de rol van ‘police chief Captain McClane‘ in de nieuwste Grand Theft Auto. Geen idee of hij dat zomaar mocht verklappen, want Rockstar Games houdt de lippen meestal stijf op elkaar.


Iets waar Jackson duidelijk niet van op de hoogte was:

GTA 6 role

Spijtig genoeg krijgen we geen details van het personage. Maar Rockstar kennende gaat het waarschijnlijk om een corrupte agent, die wat probeert mee te pikken van het criminele leventje van de hoofdpersonages. Al is dat natuurlijk slechts een gok.

Wist Dave Jackson niets van de zwijgplicht of is er meer aan de hand dan onwetendheid? In een nieuwe post zegt hij dat hij wel degelijk de goedkeuring kreeg van de producers bij Rockstar om het nieuws wereldkundig te maken. Wat ons erg sterk lijkt gezien Rockstars doorgaans geen informatie op voorhand laat lekken.

Rockstar laat zijn stemacteurs altijd zwijgcontracten ondertekenen waarop fikse boetes staan. Dat Jacksons post nog steeds online staat, doet volgens sommigen vermoeden dat dit een persoonlijke publiciteitsstunt van de stemacteur is.

Wat denken jullie ervan?

Een reactie achterlaten