fbpx

Grote Star Wars Battlefront II update maakt vooruitgang lineair

Op 21 maart komt er een lijvige update voor Star Wars Battlefront II. De grootste verandering zit in het nieuwe progressiesysteem dat DICE lineair maakte. Loot crates en het bijhorende portie geluk bij het ontvangen van de Star Cards is niet meer van toepassing, voortaan kan je alle characters en items unlocken door simpelweg te spelen.

Het progressiesysteem wordt dus ouderwets lineair. Per schip, held of klasse verdien je ervaringspunten waarmee je in niveau stijgt. Bereik je een hoger level? Dan beloont het spel jou met een vaardigheidspunt dat je kan inruilen voor een Star Card of een upgrade van een kaart.


Skins en emotes moet je nog steeds krijgen via loot crates. Deze kan je aanschaffen met verdiende credits of aangekochte Crystals via de store. Ja, je hoort het goed: microtransacties komen in een beperkte vorm terug, maar dus enkel voor esthetische items.

In april volgt een tweede update waarmee de loot crates aangedikt worden met nieuwe skins. Tot slot bevestigt DICE dat er in de komende maanden updates met extra content gepland staan. Hieronder mag je nieuwe modes verstaan die drastisch verschillen van de huidige standaardspeltypes.

Een reactie achterlaten