fbpx

Grote GTA Online zomerupdate Bottom Dollar Bounty is nu beschikbaar

GTA online bottom dollar bounty

De grote contentupdate voor GTA Online genaamd Bottom Dollar Bounties is nu te live. In een trailer toont Rockstar wat de zomerupdate allemaal te bieden heeft: heel veel nieuwe verhaalcontent en andere nieuwigheden.

In Bottom Dollar Bounties mag je onbeschaamd de premiejager uithangen. Dat doe je in opdracht van de zwaarlijvige redneck Maude Eccles die op pensioen wil. Dochter Jenette wil de lucratieve business van haar ma overnemen, al mist ze een cruciaal onderdeel: een premiejager die daadwerkelijk op pad gaat. En daar kom jij bij kijken.


In het gloednieuwe Bail Enforcement Office kan je terecht om de beruchtste straatveger van Los Santos te worden. Je kan kleinere doelwitten gaan inrekenen of het opnemen tegen beruchtere leden van de criminele onderwereld voor een grotere beloning. Je kan ook je team versterken met Bail Enforcement Agents om zo je inkomsten te maximaliseren.

De bekende LSPD agent Vincent Effenburger geeft trouwens ook je hulp nodig voor wat onofficieel uitzendwerk. De update voegt ook een heleboel nieuwe features toe waaronder nieuwe politiewagens, nieuwe tuningopties voor de Drift cars, nieuwe tools en props in The Creator.

Check de trailer hieronder. Voor meer details kan je terecht op Rockstars eigenste nieuwssite Rockstar Wire.

 

Een reactie achterlaten