fbpx

Grand Theft Auto 6 gespot op cv van Rockstar medewerker

Het lijkt erop dat Rockstar al sinds begin 2018 werkt aan Grand Theft Auto 6. Althans als we het cv van een voertuigdesigner bij Rockstar India mogen geloven.

Bibin Michael is een designer die niet alleen gewerkt heeft aan verschillende updates voor GTA V, maar ook een paar wagendesigns uit zijn mouw schudde voor GTA 6. Dat staat vermeld op zijn cv op Art Station. Correctie: dat vermeldde zijn cv op Art Station. De vermelding is plots spoorloos verdwenen, toen het nieuws op verschillende fora werd gedeeld. Dat GTA 6 wel degelijk in het lijstje stond, bewijst de onderstaande screenshot:


Grand Theft Auto 6

Of het ook betekent dat Grand Theft Auto 6 effectief in ontwikkeling is, is niet meteen duidelijk. Dan & Sam Houser hebben namelijk al laten weten dat het enorm moeilijk is parodiërende games te maken in het huidige politieke klimaat, omdat iedereen zich zo snel tegen de borst gestoten voelt.

Daarnaast is het wel zo dat Rockstar zijn tijd neemt om games te ontwikkelen. Als GTA 6 inderdaad in ontwikkeling is, zal het nog een tijdje duren vooraleer we de game te zien krijgen. Er doen geruchten de ronde dat het een launch game zou zijn voor de PS5, maar zelfs dat lijkt ons behoorlijk straf.

Sterker nog, er zijn zelfs geruchten dat Rockstar ook werkt aan Bully 2, al zijn daar geen specifieke bewijzen voor. Welke game zouden jullie het liefst zien? Grand Theft Auto 6? Of Bully 2?

REACTIES (2)

  1. Nicolas Legley

    Ik zou liefst vanal GTA 6 zien en dan terug in vice city

  2. Snoeckie007

    Ik hoop eerder op een nieuwe max payne

Een reactie achterlaten