fbpx

Gotham Knights krijgt nieuwe verhaaltrailer zonder releasedatum

Uitgever Warner Bros. Games heeft een nieuwe verhaaltrailer gedropt van Gotham Knights, waarin we meer te zien krijgen van de strijd die de kompanen van Batman moeten leveren. De actiegame komt dit jaar, al toont de trailer alweer geen exacte releasedatum.

In de trailer wordt voor het eerst gezinspeeld op The Court of Owls, een geheime organisatie die Gotham City vanuit de schaduw bestuurt. De bekende slechterik Penguin laat dan ook duidelijk weten aan Nightwing dat de Batfamilie – Robin, Nightwing, Batgirl en Red Hood – geen schijn van kans maken tegen deze criminele organisatie.


Dat The Court of Owls een paar smerige trucjes gebruikt, zie je hierboven. Ook zie je enkele confrontaties tussen de helden en de Talons (onderdanen van The Court). Warner Bros. Montréal heeft Gotham Knights ontworpen als een co-opgame waarbij de helden tijdens de combat elkaar aanvullen en versterken.

Enneuh, waar is Batman dan? Die is in deze game aan het einde gekomen tijdens een ‘freak accident’ waarna de overblijvers zijn rol moeten zien in te vullen. Een Batman-game zonder Batman dus.

Wil je wel absoluut Batman, dan moet je zeker de nieuwe, brute filmtrailer van The Batman zien, met Robert Pattinson als gevleugelde held. De film komt in maart in de bioscoop. Hopelijk moeten we niet veel langer wachten op deze Gotham Knights.

Een reactie achterlaten